SEO ORDBOG

SEO-arbejde.dk
– Der er mange tekniske udtryk indefor seo arbejde der kan være svære at forstå.

Vi er eksperter i søgemaskineoptimering, og kan med tiden godt komme til at bruge nogle ord der kan være lidt svære at forstå hvad egentlig betyder, derfor har vi lavet denne lille ordbog omkring de mere tekniske termer inden for seo arbejde.

seo-arbejde.dk

SEO er den engelske forkortelse for Search Engine Optimization. Hvilket på dansk oversættes til “søge maskine optimering” altså søgemaskineoptimering.

Meta titler er udover at være den tekst der står øverst i din browser fane også den linie der ses øverst og tydeligst i Google søgeresultater

Meta beskrivelser er den indledene introduktion til hvad du kan tilbyde dine kunder. Meta beskrivelsen vises ikke på selve din siden med i Google resultaterne

Afvisningsprocent er et udtryk for, hvor mange procent af dine besøgende, der har forladt din hjemmeside igen uden at klikke noget sted på den.

Algoritmer bruges af søgemaskiner til at vurdere din hjemmesides relevans, styrke og værdien af dit indhold i forhold til hvor din side skal dukke op i søgeresultaterne.

Alt tags betyder alternativ tekst, og er en tekst hvor du fortæller søgemaskinerne hvad der er på dine billeder.

Analytics er en betegnelse for et analyseværktøj, som der kan give dig værdifulde data om de besøgende på din hjemmeside.

Backlinks er links, der fører tilbage til din hjemmeside, altså det samme som indgående links

Black Hat SEO er en overordnet betegnelse der dækker over søgemaskineoptimering der benytter sig af ufine metoder til at booste din hjemmeside i søgeresultaterne, men du vil blive straffet, og eventuelt bandlyst, når Google opdager at du har prøvet at snyde dig til bedre resultater.

Google My Business er et produkt, hvor du kan oprette din virksomhed med Navn, adresse, tlf nr, åbningstider, hjemmeside osv. i Google Maps, som gør dig mere synlig over for dine kunder.

H-tags står i din hjemmesides kode og har til formål at fortælle browseren og søgemaskinen, at den angivne tekst er en overskrift.

Konverteringsoptimering foregår på din hjemmeside eller en landingsside som dine søgeresultater på Google henviser til, og skal ganske enkelt sørge for at brugeren bliver på din hjemmeside, og foretager en handling, f.eks et køb, frem for at gå tilbage til Google igen.

Linkbuilding er noget af det vigtigste indenfor seo arbejde. Det betyder at du skal få andre steder på nettet til at henvise til din hjemmeside, men det skal være naturlige links, ikke købte, eller andre lavkvalitets links.

Lokal seo skal sørge for at du bliver mere synlig online for eventuelle kunder i dit lokalområde. Oftest er det mindre forretningsdrivende som f.eks. frisører der har brug for lokal seo.

Kort sagt er onsite seo alt det seo arbejde du foretager lokalt på din egen hjemmeside.

Modsat on site seo, er off site seo alt det søgemaskineoptimering der ikke foretages på din hjemmeside. f.eks. linkbuilding.

Der findes naturligvis mange andre seo udtryk, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Få en uforpligtende samtale 36 95 31 41

- en del af marketing-manager.dk