Søgemaskineoptimering

SEO-arbejde.dk
– Er der mere i søgemaskineoptimering end bare Google resultaterne?

Ja! Søgemaskineoptimering er langt mere end bare den placering din hjemmeside fremkommer på når brugerne søger efter bestemte emner på Google. Læs videre for at forstå hvorfor seo arbejde er langt mere.

seo-arbejde.dk

Umiddelbart er det vigtigt med gode placeringer på Google men...

Folk har en tendens til at tro at der kun findes Google når man tænker søgninger på nettet, og det er som sådan også rigtigt nok at Google sidder på 90% af markedet for søgemaskiner, men……Det sker jo ofte at folk er på F.eks. Facebook på deres tablet, telefon eller på deres browser, og så sker det ofte at de søger der på i stedet, derfor er det naturligvis også vigtigt at du er repræsenteret på for eksempel Facebook og andre sociale medier, og at dine profiler der også er søgemaskineoptimeret, selvfølge tilpasset Facebooks søgealgoritmer, eller Youtubes algoritme.

Det er dog som oftest den hurtige kontakt til et bestemt firma folk er på udgik efter når de søger på f.eks. Facebook, mens det modsat naturligvis er Google de bruger hvis de er på udkig efter oplysninger om produkter, og eller services, og derfor er det naturligvis stadig meget vigtigt at ligge godt placeret på Google.

SEO er fortløbende arbejde

Det seo arbejde der skal til for at dit firma bliver højt placeret på Google er ikke noget man bare lige gør på en aften, eller en weekend, det er noget der tager rigtigt lang tid, særligt hvis din hjemmeside er opbygget uden at have skænket søgemaskineoptimering en eneste tanke. Desuden er det et “ongoing” job, da den teknologiske udvikling aldrig står stille, den udvikler sig hele tiden, og det gøre søgemaskineoptimerings teknikken også, derfor er det bedst at overlade den del af dit firma til seo eksperter som os.

Din placering på Google er ikke det eneste der tæller for vores seo eksperter

Det hjælper ikke noget at du ligger godt på Google hvis din hjemmeside ikke er indbydende. Den skal være overskuelig sat op, der skal være de oplysninger på den som folk er på udkig efter, den skal kunne holde på besøgende, og de skal opfordres til en handling, eksempelvis at købe noget, tilmelde sig et nyhedsbrev, kontakte dig, klikke sig videre med mere. Og her har vi vores pointe, det hjælper ikke noget hvis du får mange besøgende fra Google, hvis de klikker sig væk tilbage igen hurtigt, og ikke køber noget, fordi din hjemmeside ikke virker overskuelig og indbydende.

Køb seo arbejde og hjemmeside samtidig

Når du køber søgemaskineoptimering, sammen med en professionel hjemmeside, kan vi super optimere begge dele fra begyndelsen, og det giver i mange tilfælde langt hurtigere og bedre resultater, end at begynde at optimere på en gammel udslidt hjemmeside, der f.eks ikke loader hurtigt nok, eller ikke ligger op til nutidens krav om sikkerhed med mere.

Få en uforpligtende samtale 36 95 31 41

- en del af marketing-manager.dk